Общи условия

Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между kalinkite.com от една страна и потребителите на онлайн магазин kalinkite.com от друга страна.Потребителят с ползването на сайта се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва Общите условия във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите в онлан магазина стоки.

Kalinkite.com се управлява от „Дитоло 168“ ООД, ЕИК BG201970608, с адрес на управление гр.Бургас, жк „Меден рудник“, бл.237.

1. Поверителност на данните

Личните данни, които kalinkite.com получава при регистрация , ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки. Кalinkite.com няма да предоставя личните данни на потребителите на трети лица за рекламни и промоционални цели, с изключение на патньорски фирми-куриерски служби, пряко участващи в етапите на процеса на обслужване и изпълнение на поръчките на клиентите.

2. Регистрация

За да се извърши заявка за поръчка в kalinkite.com, може да напровите поръчка като „Гост“ като въведете необходимите данни за плащане и доставка или като първо се регистрирате в системата. При регистрация трябва да въведете име и фамилия, e-mail адрес, адрес за доставка и плащане, телефон.

3. Поръчка

След като сте разгледали и избрали артикул, избирате размер и количество и натискате „Поръчай“. Избраният продукт се записва във вашата „кошница“, където можете да разглеждате съдържанието, да добавяте нови продукти или премахвате тези, които не желаете. За приключване на поръчката трябва да изберете начин на плащане, да посочите двете имена, телефон, адрес за доставката и да потвърдите поръчнака.

Посочените цени са за всеки отделен артикул за един брой с включено ДДС и не включва разходите по доставката но посочения от Вас адрес. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и се добавя цена за доставка.

Срокът за доставката е 5 работни дни.

Поръчки , направени в събота,неделя и празнични дни ,се обработват в в първия работен ден.

Поръчки, които са направени без конкретни данни или липсват адрес и телефон , се считат за невалидни поради невъзможност да бъдат изпълнени.

4. Доставка и плащане

Срокът за доставка е 5 работни дни. Цената на доставката до адрес в България е 5.00 лв, а до офис на Спиди на пратки до 3 кг е 3.00 лв, а до 5 кг е 5.00 лв + такса наложен платеж.
Безплатна доставка при поръчка над 80 лв.
Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. Стоките се доставят до адрес или до офис на куриерската фирма в зависимост от това как сте посочили.

Заплащането се осъществява:
- По банков път.

Банкова сметка
„Дитоло 168“ ООД
Банка ДСК
IBAN : BG77STSA93000020217869

При невъзможност за изпълнение на поръчката поради изчерпано количество на дадена стока и в случай на забавяне на поръчката, Вие ще бъдете информирани по телефона.

5. Условия за връщане и рекламации

Рекламация на стока може да се направи в 14 дневен срок след получаване на стоката при констатирани липси, дефекти, несъответствие с обявения размер или марка. Клиентът има право на замяна на стоката с нова , отбив от цената или възстановяване на сумата. Клиентът има право да върне стоката ако тя е със запазен добър търговски вид /не е скъсана, носена, прана, гладена/ и е със запазена оригинална опаковка. При уважаване на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса на пратката е за наша сметка.


Последно обновяване на дата 14 ноември 2015 година.